Productieleider 

Forum Groningen. Het mooiste gebouw van Nederland. De zinderende huiskamer van de stad Groningen. Zeven dagen per week de plek om weg te dromen bij een film, een expositie te bezoeken, je laptop open te klappen, een cursus te volgen of je te laten inspireren bij tal van evenementen.

Het Forum  staat met  workshops, lezingen, boeken, films, events en exposities stil bij de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Op een manier waarbij zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken of meedoen. De toekomst is immers van iedereen.

Forum Groningen is een dynamische organisatie waarin meerdere functies samenkomen. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor de invulling en programmering van het Forum aan de Nieuwe Markt en de acht Forum bibliotheken in de gemeente Groningen. De organisatie telt 135 medewerkers en 150 vrijwilligers.

Hou je van een dynamische werkomgeving, ben je flexibel en wil je bijdragen aan een gastvrije beleving voor onze bezoekers? Voor de realisatie van onze events zijn we op zoek naar een

 

Productieleider

 

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor een stralende uitvoering van diverse evenementen en festivals. Dit doe je samen met de programmeurs of met een van de externe opdrachtgevers. Van het International Film Festival Rotterdam in Groningen, tot een zakelijke bijeenkomst waar Hare Majesteit koningin Maxima een prijs uitreikt – de events die je produceert zijn enorm divers, dit maakt je werk heerlijk dynamisch.

Als productieleider leid je logistieke zaken in goede banen, maak je de planningen en draaiboeken en draag je zorg voor een groot scala aan evenementen. Je communiceert op een heldere manier aan alle belanghebbenden, zowel intern als extern. Voor externe opdrachtgevers ben je de alwetende die vooraf meedenkt over het evenement en faciliteer je de evenementen tijdens de uitvoering.

Als productieleider ben je onderdeel van het Team Uitvoering. Dit team ondersteunt dagelijks diverse evenementen, congressen, interviews en festivals. Het team bestaat uit vier vaste technici en twee andere productieleiders, die zeven dagen per week klaarstaan voor onze gasten.

 

Functie-eisen:

-          Je hebt ervaring op het gebied van organiseren en plannen van evenementen;

-          Gastvrijheid stroomt door je aders. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

-          Je denkt graag buiten de gebaande paden om producties tot een succes te maken;

-          Je hebt een commerciële blik, om zo externe opdrachtgevers goed te kunnen faciliteren;

-          Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; houdt altijd overzicht en kunt goed zelfstandig werken;

-          Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden en weekenden te werken;

-          Je hebt HBO werk-  en denkniveau.

 

Wij bieden:

-          Een verantwoordelijke baan in het mooiste gebouw van Nederland;

-          Een contract voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, met verlenging bij wederzijdse tevredenheid;

-          Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s;

-          Een afwisselend takenpakket, deels op eigen initiatief in te vullen;

-          Flexibele werktijden, ook in de avond en het weekend;

-          Een salaris op basis van schaal 7 van de cao Openbare Bibliotheken, inschaling afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Richt Pander, Hoofd Publiek via r.pander@forum.nl

 

Interesse?
Wil je solliciteren, stuur dan voor maandag 11 juli 2022 je motivatiebrief voorzien van cv te uploaden via de knop “solliciteer”.

De gesprekken vinden plaats op maandag 18 juli 2022.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties