Medewerker Marketing & Communicatie

Forum Groningen. Het mooiste gebouw van Nederland. De zinderende huiskamer van de stad Groningen. Zeven dagen per week de plek om weg te dromen bij een film, mee te denken bij een talkshow, een expositie te bezoeken, je laptop open te klappen, een cursus te volgen of gewoon voor een krantje en croissantje.

Het Forum  staat met  workshops, lezingen, boeken, films, events en exposities stil bij de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Op een manier waarbij zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken of meedoen. De toekomst is immers van iedereen.

Forum Groningen is een dynamische organisatie waarin meerdere functies samenkomen. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor de invulling en programmering van het Forum aan de Nieuwe Markt en de acht Forum-bibliotheken in de gemeente Groningen.

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zoek wij een

Medewerker Marketing & Communicatie

Als medewerker Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor de online- en offline communicatie rond onze exposities, festivals en activiteiten. Je schrijft teksten voor onze verschillende communicatiemiddelen en de website. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten en uitwerken van verschillende campagnes.

Functie-eisen:

  • Je hebt goede redactionele vaardigheden en schrijft vlot en foutloos Nederlands;
  • Je legt in- en extern makkelijk contact en kunt goed samenwerken;
  • Je bent proactief en werkt snel en precies;
  • Je bent organisatorisch zeer sterk en weet de juiste prioriteiten te stellen;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kunt online-data analyseren (onder andere Google Analytics) en werken met verschillende systemen (zoals CMS, Photoshop);
  • Basiskennis van SEA + ervaring met social advertising op Facebook/Instagram/LinkedIn gewenst;
  • Je hebt kennis van online en offline communicatiemiddelen en welke middelen je op welk moment inzet.

Wat bieden we?

Een verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie voor 32 uur per week op basis van schaal 7 van de cao Openbare Bibliotheken. We starten met een jaarcontract en gaan over op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid.

We zijn een organisatie met 140 medewerker en 150 vrijwilligers met een mix van jong en oud met een informele werksfeer met aandacht voor elkaar.

Je krijgt de ruimte om ideeën uit te voeren en mee te denken. We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt en faciliteren hier ook  in.

Wij bieden je flexibele werktijden met een goede werk/privé-balans.

Als Forummedewerker profiteer je van de faciliteiten die we te bieden hebben, zoals o.a. gratis naar onze films, Storyworld en de exposities, gratis bibliotheekabonnement.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dirk Nijdam d.nijdam@forum.nl (algemeen directeur).

Interesse?
Wil je solliciteren, stuur dan voor donderdag 1 september je motivatiebrief voorzien van cv te uploaden via de knop “solliciteren”.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties