Medewerker Financiële Administratie

Kom jij werken in het Forum, de bruisende huiskamer van de stad Groningen? Zeven dagen per week de plek om weg te dromen bij een film, mee te denken bij een talkshow, een expositie te bezoeken, je laptop open te klappen, een boek te lenen of lezen, een cursus te volgen, te eten of een kop koffie te drinken. Bij Forum Groningen ontvangen we jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers en worden meer dan 17.000 grote en kleine activiteiten georganiseerd. Tijdens je ronde door het gebouw word je verrast door de leukste events en geniet je ondertussen van het fantastische uitzicht over de stad.  

Het Forum staat met een breed programma stil bij de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Er komen meerdere functies samen: bibliotheek, sociaal domein, jeugd & educatie, film, exposities, Storyworld, programmering en zakelijke events & commercie. Ons doel is om bezoekers en publiek nieuwsgierig te maken, te informeren, inspireren en verrassen. Op een manier waarop zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken of meedoen. Een leven lang kunnen leren. De toekomst is immers van iedereen!  

Forum Groningen is een levendige en veelzijdige culturele organisatie waar activiteiten voor alle leeftijden plaatsvinden. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor de gastvrijheid naar onze bezoekers en het programma van het Forum aan de Nieuwe Markt en de acht Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. We zijn een organisatie met 150 medewerkers en 180 vrijwilligers met een mix van jong en oud en met een informele werksfeer en aandacht voor elkaar. 

Voor ons team Financiën zijn we op zoek naar een

Medewerker Financiële Administratie 

(32 uur per week)

 

Wij zoeken een collega die zowel op uitvoerend niveau bezig is met verwerken en bewerken van gegevens als ook op tactisch niveau meedenkt en controlewerkzaamheden uitvoert. Je draagt zorg voor het tijdig en correct verwerken van financiële mutaties, zoals in- en verkoopfacturen, betalingen, bankmutaties, etc. Je bent aanspreekpunt voor vragen over de financieel administratieve processen en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van deze processen door het doen van verbetervoorstellen en je draagt actief bij aan de implementatie hiervan. Je voelt je er verantwoordelijk voor dat de grootboekadministratie continu up-to-date is en voert daarvoor zelfstandig controlewerkzaamheden uit. Tot slot ondersteun je bij het opstellen van diverse financiële rapportages.

Kortom, jij bent:

  • een energieke persoonlijkheid met hands-on mentaliteit die waar nodig initiatief neemt en niet afwacht;
  • iemand die bijdraagt aan de optimalisering van de kwaliteit van de dienstverlening;
  • leergierig en wil je graag verder ontwikkelen op financieel administratief gebied;
  • communicatief en analytisch vaardig.

Wij vragen:

  • kennis van administratieve processen en software (kennis van AFAS is een pré);
  • een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • een MBO+ werk- en denkniveau (waarbij een vakopleiding op administratief gebied een pré is).

Wij bieden

Een aanstelling voor 32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar, die bij wederzijdse tevredenheid zal worden verlengd. De functie is ingedeeld in schaal 6 van de cao Openbare Bibliotheken, functieprofiel medewerker administratie & ondersteuning III (tussen € 2.318 en € 3.114 op basis van 36 uur per week).

Je komt te werken tussen enthousiaste mensen in een levendige werkomgeving binnen een team met vier collega’s. We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt en faciliteren hier ook in. Als Forum-medewerker profiteer je van de faciliteiten die we te bieden hebben, zoals onder meer gratis naar film, toegang tot Storyworld en exposities en een gratis bibliotheeklidmaatschap. 

Informatie

Wil je meer weten over de vacature dan kun je mailen met Rick Huizinga, Coördinator Financiën via r.huizinga@forum.nl.

Reageren

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 21 april 2024 je motivatiebrief voorzien van cv via de Solliciteren-button. De gesprekken vinden plaats op woensdag 24 april 2024.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties